Bezoekadres: Middenweg 215 in Heerhugowaard | Open op maandag, woensdag en vrijdag

Als gevolg van de lockdown is Enjoy Kledingcafé gesloten tot in ieder geval 19 januari 2021. Vanaf januari is het wel weer mogelijk om kleding, schoenen, speelgoed en andere donaties in te leveren in onze containers achter de winkel en in de Deimoslaan.

De komende tijd gaan we nuttig besteden. De winkel ondergaat aan het begin van het nieuwe jaar een kleine verbouwing. De hoek voor kinder- en damesschoenen wordt vernieuwd en we krijgen een nieuwe paskamer. Achterin de winkel komt een kantoortje voor het personeel.

Ondanks alles kijken we dankbaar terug op afgelopen jaar. Mensen weten ons steeds beter te vinden en het geeft ons zoveel voldoening dat we praktisch maar ook met een vriendelijk woord, raad of doorverwijzing, mensen hebben kunnen helpen. Onze financiën staan er goed voor en we hebben veel extra giften weg kunnen geven. We zijn blij met onze gezellige vrijwilligerspool en de enorme saamhorigheid onder elkaar. We zien uit naar 2021 en we hopen dat dan ook de koffiecorner weer open kan.

etalage Enjoy Kledingcafe tijdens de feestdagen

Categorieën: Nieuws