Bezoekadres: Middenweg 215 in Heerhugowaard | Open op maandag, woensdag en vrijdag

Heb je zelf kleding om in te leveren? We kunnen altijd kleding en schoenen gebruiken zolang alles maar in goede staat is en schoon. Daarnaast zijn beddengoed en kleine huishoudelijke spullen welkom.

Kapotte of versleten kleding kunnen we helaas niet gebruiken omdat recyclingbedrijven momenteel met overschotten zitten. Daarom is het belangrijk dat de kwaliteit van de kleding in orde is.

Bruikbare kleding kun je deponeren in onze Enjoy-kledingcontainers aan de Van Loonstraat achter de winkel of bij kerkgebouw Sjaloom aan de Deimoslaan. Je kunt de kleding en andere spullen natuurlijk ook inleveren in onze winkel tijdens de openingstijden.

kledingcontainer Enjoy

Iedere week worden de containers door onze vrijwilligers geleegd en uitgesorteerd. Kleding die wij niet meer kunnen verkopen, bijvoorbeeld vanwege het seizoen, wordt aan andere goede doelen en hulporganisaties geschonken. Zo gaat het restant van de zomerkleding naar een stichting in Suriname en schenken we babykleding aan een hulporganisatie in Roemenië. Niets wordt weggegooid.